A ti történetetek

IMG_0698Mások történeteiből rengeteget tanulhatunk és megerősítést, megnyugtatást kaphatunk, ha azt látjuk, hogy egy-egy nehezebb helyzettel nem csak mi egyedül állunk szemben, hanem voltak, vannak mások is, akik hasonló cipőben jártak, járnak és találtak megoldást a problémáikra. Éppen ezért szeretnénk lehetőséget adni Nektek is, hogy megírjátok a saját, szoptatással kapcsolatos élményeiteket!

Szeretettel várjuk a Te történetedet is a szoptataspecs@gmail.com e-mail címre!

 

Szoptatni sebesre harapott mellbimbókból

“…Kínok kínját álltam ki minden szoptatásnál. Éjjel-nappal lappangott bennem a félelem a következő cicizéstől, folyamatosan feszült voltam…

Sajnáltam a kisbabámat, tudtam, hogy szüksége lenne a szoptatásra lelkileg, egyáltalán nem terveztem őt elválasztani korábban, de miközben csillagokat látva szoptattam, mégis az elválasztást fontolgattam… és sirattam a jó anyaságomat, mert nem tudtam neki megadni, amire szüksége lett volna…”

A cikk folytatása

Georgina története

“…nagyon erős volt a tejleadó reflexem, ami az elején tanulási folyamatot igényelt a részemről és a fiam részéről is…”

A cikk folytatása

Gabi története

“…„a mi családunk női sajnos genetikailag képtelenek anyatejet termelni”. Genetikailag képtelenek rá, ergo én is kényszerűen megörököltem. Gyakorlatilag ennek a ténynek a biztos tudatában nőttem fel…”

A cikk folytatása